...

...

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Shut the fuck up, missy! You are not being funny!

Και που λες είμαι καλά! Και βγαίνω και γελάω και γνωρίζω άτομα. Κάποιες γνωριμίες ήταν... απρόσμενα ευχάριστες θα έλεγα! Κάποιες άλλες πάλι... Ήταν για να τις πιάσεις από το μαλλί και να τις κάνεις σβούρες! Αλλά βασικά, πλάκα είχε, καιρό είχα να νιώσω την ανάγκη να ξεκατινιαστώ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κρίμα που δεν το έκανα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Γνωρίζεις, που λες, αγαπητέ φίλε blogger, ένα καινούριο πρόσωπο. Έχεις την επίγνωση ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα σε γουστάρει λόγω της μάλλον κακής σχέσης σου με κοντινά του πρόσωπα, αλλά έχεις όλη την καλή διάθεση και προσπαθείς να μην είσαι προκατειλημμένος. Συστήνεσαι, ανοίγεις κουβέντα, μιλάς, γελάς και όλα εντάξει.Και ξαφνικά... σου πετάει το κορυφαίο: "Κοπελιά, δεν την κάνεις τώρα, γιατί αρχίζω και τα παίρνω;". Και πέραν του ότι έχεις μείνει ολίγον τι μαλάκας, έχεις τις εξής επιλογές στη διάθεσή σου:
α) Να απαντήσεις κάτι σε στιλ: WHAT THE FUCK, ARE YOU DRUNK OR SOMETHING??
β) Να πάρεις τα όμορφα ματάκια σου, τα κουβαδάκια σου και λοιπά αξεσουάρ και σ' άλλη παραλία.
γ) Να την πιάσεις από το θλιβερό της μαλλί και να την κάνεις σβούρες.
Και ενώ η επιλογή άλφα φάνταζε ανυπέρβλητα δελεαστική, προσωπικά αποφάσισα να εφαρμόσω την επιλογή "βου". Γιατί ως γνωστόν. μια μέλλουσα νομικός δεν ασχολείται με κάθε ανάγωγο γατάκι που βρίσκεται στο δρόμο της! (Ε, ψιτ, νομικέ! Το καλάμι που είναι παρκαρισμένο εδώ απ' έξω δικό σου; Εμποδίζει, κορίτσι, εμποδίζει!!)
Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση την έκανα με ελαφρά. Αλλά... Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι... Μήπως καμιά φορά πρέπει να τίθεται και η επιλογή "γάμα" σε εφαρμογή;
....Μήπως;;;;

Όπως και να έχει... Με πολύ αγάπη και χαμόγελο, το ρεφρέν αφιερωμένο (γιατί το υπόλοιπο είναι λίγο άσχετο η αλήθεια, αλλά μ' αρέσει :Ρ)! ;)

19 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις αξίζουν γάμα και πάλι γάμα! Άκου κει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεε πρώτα θα τη βρίσεις και μετά θα φύγεις σαν ανώτερο θηλαστικό που είσαι και θα πας να παίξεις με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλια!Ελαααα!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "μαμά" @ριστέα θα πει πως δεν κερδίζεις με το γάμα παρά μόνο το ξέσπασμα! Προσωπικά εγώ φτιάχνομαι όταν προσπερνώ και απαξιώ!
    Φιλάκια στα μουτράκια μικρό μου! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά από τη μαμά μου πήρα! :) Και εγώ αυτό πιστεύω... Απλά θα προτιμούσα να της την έλεγα και να έφευγα μετά... Την επόμενη φορά! :Ρ
      Φιλιά πολλά! :)

      Διαγραφή
  4. Αχουυ πόσο χαίρομαι που είσαι καλά!!Έτσι αιδιοδοξία!!

    Βρεε δεν την έπιανες από το μαλλί να την φέρεις δυο σβούρες να έρθει να στα συγκαλά της!!!Αλλά ο καθένας έχει.τον τοπο του!!Άκου εκεί!!Δεν τους μπορώ κάτι τέτοιους!!Συγχύστηκα!!

    Φιλιά καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακοί άνθρωποι καμάρι μου, δεν είναι για εμάς!
      Σε φιλώ και εγώ! :)

      Διαγραφή
  5. Άμα είχες τα @@ ας το΄κάνες ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Καλή μου, είναι γεγονός ότι δεν τα έχω και ούτε επιδιώκω να τα αποκτήσω... Ανήκω στο υπερήφανο γένος του θηλυκού... Τώρα αν εσύ επιθυμείς να το παίζεις αντράκι, μαγκιά και πρόβλημά σου! ;)

      Διαγραφή
  6. γεια και απο εμενα :) ειμαι η μις θλιβερα μαλλια και ειπα αφου αναφερεσαι στα λεγομενα μου να απαντησω οπως πρεπει. Λοιπον εγω η αναγωγη που δεν καθησα να σε γλείψω όπως προφανως εχεις συνηθισει εχω να πω, πως κοπελα μου θα επρεπε να μαθεις να φερεσαι. οταν εγω γνωριζω εναν νεο ανθρωπο ουτε τον ειρωνευομαι ουτε το παιζω υπερανω ισα ισα αν ρωτησεις και την κοπελα που ησουν μαζι θα σου θυμισει πως εκανα πλακα μαζι σας, αλλα οταν εσυ μου απαντας με υφακι και στυλ θα γινω νομικος και τα ξερω ολα τι θελεις να σου πω? εγω δεν ειμαι απο τις κοπελες που εχεις συνηθίσει αφου νευριασα στο ειπα ξεκαθαρα...εσυ παλι που το παιζεις το κακομοιρο που πηγε μεσα στην καλη θεληση να κανει γνωριμιες και εμεινες μαλακας θα επρεπε να αναρωτιεσαι γιατι ηταν αυτη η αντιδραση μου. την επομενη φορα ελα να μου μιλησεις χωρις τη μασκουλα της καλουλας που θελεις να φορας και οτι εχεις να πεις μαθε να το λες μπροστα στους αλλους... ΥΓ δεν ειπα ποτε κοπελια δεν την κανεις τωρα...ειπα οτι καλυτερα να φευγετε γιατι αρχιζω να τα παιρνω! φιλια και ευχομαι καποια στιγμη να καταφερεις να βρεις τα ρομποτακια που γουσταρεις να σε προσκυνανε!
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, μα τι τιμή να υποδεχτώ σχόλιό σας στο ταπεινό μου ιστολόγιο! Κρίμα που δεν το είδα νωρίτερα να απαντήσω! Εύχομαι να ρίξεις μια ματιά, μήπως συνεννοηθούμε ποτέ! Όχι γλυκιά μου, δεν έχω συνηθίσει να με γλείφει κανείς. Τους στοιχειώδεις όμως κανόνες ευγένειας τους απαιτώ... Η κοπέλα που ήμουν μαζί ξαφνιάστηκε, όπως ακριβώς έκανα και εγώ. Φυσικά και αναρωτήθηκα τι σε οδήγησε να πεις κάτι τέτοιο, δυστυχώς όμως άκρη δεν έβγαλα! Στο κάτω κάτω, δεν είχα την απαίτηση να με συμπαθήσεις, θα μπορούσες κάλλιστα όμως να μη μου μιλήσεις έτσι. Επίσης, όταν αναφέρθηκα στην νομική, έκανα πολύ απλά πλάκα. Αλλά είναι εμφανές πως έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Όσο για τα ρομποτάκια που λες, δε θέλω κάτι τέτοιο. Μόνο ανθρώπους με αρχές που να μπορώ να κάνω μια πολιτισμένη συζήτηση, χωρίς να μου φέρονται άγαρμπα άνευ λόγου και αιτίας... Και είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω ότι τα έχω!
      Α, ναι! Τέλος, αν επιθυμούσα να λάβω μαθήματα συμπεριφοράς, πίστεψέ με, θα ήσουν η τελευταία που θα επέλεγα για δασκάλα...
      Λυπάμαι για την ατυχή γνωριμία!
      Καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  7. Ειρωνική όπως πάντα...Κοίτα να δεις εγώ δεν είχα σκοπό να σου μάθω πως να φέρεσαι. Εξάλλου άνθρωπος γεννιέσαι δεν γίνεσαι.Μην σε αγχώνει ο χρόνος, θα είμαι πάντα εδώ να σου απαντάω. Όταν απαιτείς από κάποιον τους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας θα πρέπει εσύ πρώτα να τους έχεις.Λοιπόν εγώ αντιμετωπίζω κάποιον όπως με αντιμετωπίζει. Ήσουν απέναντί μου ειρωνική και με υφάκι και σου είπα να φύγεις γιατί αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να υποκρίνομαι πως σε συμπάθησα. Από την άλλη καταλαβαίνω πως σας ξάφνιασα αλλά εκείνη τη στιγμή το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να διώξω μακριά έναν άνθρωπο που είχε αρχίσει να μου χαλάει το βράδυ. Ναι θα μπορούσα να μην σου μιλήσω έτσι αν και εσύ δεν ήσουν έτσι απέναντί μου. Αν δεν θέλεις ρομποτάκια λοιπόν μάθε να εκτιμάς την ειλικρίνεια ενός ανθρώπου αλλά και τον άνθρωπο τον ίδιο. Αν και άγαρμπη (γιατί γνωρίζω ότι είμαι) έχω και αρχές και μπορείς να κάνεις μαζί μου πολιτισμένη συζήτηση αρκεί να μου μιλάς ανθρώπινα και όχι όπως έκανες εσύ. Χαίρομαι που τους έχεις συνέχισε έτσι!
    Εγώ δεν λυπάμαι..ίσα ίσα χαίρομαι εξάλλου σε αυτή την ζωή δεν βρίσκομαι μόνο για όσους με συμπαθήσουν..βρίσκομαι και για αυτούς που θα με αντιπαθήσουν.
    Ευχαριστώ...καλά να περνάς και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρωνική... Μάλιστα, είμαι, μα όχι μόνο μαζί σου, μα και με τον ίδιο μου τον εαυτό! Έτσι είμαι απλά. Ωστόσο, όταν σε γνώρισα δεν είχα κανένα υφάκι απέναντι σου, το αντίθετο μάλιστα... Σε είχα συμπαθήσει! Τώρα εσύ αν έχεις κάποιο κόμπλεξ και εγώ είπα κάτι που σε ενόχλησε, τι να πω... Σε διαβεβαιώνω, πάντως, πως δεν είχα τέτοια πρόθεση! Την ειλικρίνεια την εκτιμώ, αλλά δεν έχω συνηθίσει να μου συμπεριφέρονται έτσι και με ενόχλησε πολύ! Και δεν εννοώ πως δεν έχω συνηθίσει να μου φέρονται με ειλικρίνεια. Αφού, λοιπόν, γνωρίζεις πως είσαι άγαρμπη, γιατί δεν προσπαθείς να διορθωθείς λιγάκι; Και μάθε πως έναν άνθρωπο δεν μπορείς να τον κρίνεις τόσο εύκολα... Για το "άνθρωπος δε γίνεσαι, γεννιέσαι" μιλάω. Δε με ξέρεις και δεν μπορείς να βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα. Ωστόσο έμαθα και εγώ κάτι. Ότι δεν μπορείς να είσαι τόσο ανοιχτή με κάποιους ανθρώπους, δεν ξέρεις ποτέ πότε θα παρεξηγηθούν. Αν και δεν είχα μέχρι τώρα τέτοιου είδους πρόβλημα. Αλλά είπαμε, το χιούμορ μας διαφέρει, το ίδιο και η κουλτούρα και οι προσωπικότητες μας. Απλά να θυμάσαι ότι εγώ ποτέ δε σου ζήτησα τα ρέστα που μου μίλησες έτσι. Ούτε και από κανέναν, άλλωστε. Αλλά εδώ είναι ο δικός μου χώρος και εκφράζομαι όπως επιθυμώ. Ούτε το όνομά σου έθιξα, ούτε τίποτα. Τώρα αν εσύ μπαίνεις και με "ελέγχεις", είναι άλλο θέμα. Αυτά, για να μην παρεξηγηθούμε περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει λοιπόν ίσως όλα να ήταν μια παρεξήγηση ίσως πάλι και όχι. Αν είχα κόμπλεξ όπως λες πίστεψε με αυτή την στιγμή δεν θα μιλούσαμε αλλά θα παίζαμε μπουνιές. Ξέρω πως έναν άνθρωπο δεν μπορώ να τον κρίνω τόσο εύκολα αλλά αν διαβάσεις όλα όσα γράψαμε θα δεις πως εσύ ξεκίνησες να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να με αφήσεις να δικαιολογηθώ και μιλάω κυρίως για την πρώτη σου ανάρτηση. Δεν προσπαθώ γιατί δεν θέλω. Εγώ σαν άγαρμπη εννοώ το αυθόρμητη και μπορεί πολλές φορές να μπαίνω σε μπελάδες με αυτό αλλά είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου όπως είναι για εσένα η ειρωνεία. Είναι πράγματι ο δικός σου χώρος και φυσικά μπορείς να λες και να δημοσιεύεις ότι θέλεις, αυτό δεν μου απαγορεύει όμως να εκφράσω και εγώ την άποψή μου πάνω στο θέμα. Ρέστα δεν σου ζήτησα ούτε και εγώ απλά υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν σε ελέγχω και δεν είχα σκοπό, έχεις την ζωή σου έχω την δική μου και οι δύο μας έχουμε μάλλον ασχοληθεί παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Από την δική μου μεριά το σταματάω εδώ, δεν έχει νόημα εξάλλου να συνεχίσω.
    ΥΓ. Συνέχισε να γράφεις (αν και ξέρω δεν είχες σκοπό να σταματήσεις) είναι ένα πανέμορφο ταξίδι και εσύ τα καταφέρνεις πολύ καλά..(αυτό δεν το γράφω για να σε καλοπιάσω ή κάτι τέτοιο απλά μοιράζομαι την ίδια αγάπη με εσένα και ξέρω!) Συγγνώμη για την αναστάτωση...

    Διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεκτό... Και μάλλον πρέπει και οι 2 να δεχτούμε τις συνέπειες του χαρακτήρα μας. Και ναι, δώσαμε περισσότερη σημασία απ'ό,τι έπρεπε, αλλά δεν αντέχω να αφήνω πράγματα ημιτελή, στριφογυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου και χάνομαι χωρίς λόγο... Ναι, έβγαλα συμπεράσματα, όντως και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά μου. Αλλά τα νεύρα δεν μπορούσα ποτέ να τα χειριστώ σωστά και κάπου πρέπει να τα βγάζω, για να μην παίζω τις μπουνιές που λέγαμε. Το μπλογκ μου είναι ένα μέρος, που εκτοξεύεται όλος ο αυθορμητισμός μου... Γιατί ναι, είμαι αυθόρμητη, αλλά προτιμώ να μην το βλέπουν οι άλλοι. Είναι λίγο μπερδεμένο, τέλος πάντων.
    ΥΓ: Ξέρω πως δε θα με καλόπιανες ποτέ, αυτό τουλάχιστον το κατάλαβα. Ίσως για αυτό να σε συμπάθησα αρχικά. Δυστυχώς, έχω σταματήσει να γράφω όπως παλιά... Διακοπή "έμπνευσης", αν μπορώ να θέσω έτσι αυτό που είχα πριν... Θα επιστρέψω, ελπίζω! Αναστάτωση καμία, ίσως μάλιστα έριξες λίγο αλάτι στην άνοστη, τελευταία, ζωή μου! Αν έχεις ιστολόγιο, ή κάτι τέτοιο, θα ήθελα να διαβάσω... Τι σου λέω τώρα, μετά από όλα αυτά! :Ρ Σε χαιρετώ και εύχομαι να λύσαμε τις όποιες διαφορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αν ειχε κουμπι λαικ το ιστολογιο θα το πατουσα :P Απο μέρους μου τις λύσαμε εντελώς, όσο για την εμπνευση θα σου ερθει ξανα..καποια πραγματα εξαλλου ειναι μεσα μας ;)...καλα να περνας :)

      Διαγραφή