...

...

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Σοκ και δέος κυρίες και κύριοι!! ΧΡ

Η φράση της ημέρας: "Το να φασώνεσαι χωρίς να θέλεις σχέση, είναι δείγμα ωριμότητας! Άλλωστε όταν πας φοιτήτρια, τι θα κάνεις;" 
Ε, λοιπόν, δεν είχα ιδέα αλλά.... Είμαι τελείως ανώριμη! Θεέ, πώς θα επιβιώσω εγώ; Να πανικοβληθώ;; :Ρ



15 σχόλια:

  1. Άκου για μένα κάτι τέτοιες συμπεριφορές μια χαρά είναι,αλλά όχι το βρίσκω απορριπτέο(εκτός αν φασώνομαι εγώ μαζί τους οπότε χέστηκα!)!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

    Αμόρφωτη,ανώριμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα τι να σου πω, μωρέ!

      Τα βασικά χαρακτηριστικά μου, έτσι ακριβώς! :Ρ

      Διαγραφή
  2. Ασχολίαστο!
    Ξέρεις πολύ καλά την απάντηση!
    Σε φιλώ τρυφερά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που με εκνευρίζει σ'αυτό τον κόσμο είναι ότι θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν τα παράλογα και ανόητα ως λογικά και ώριμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα όμως είναι ότι νέα παιδιά χάνουν το νόημα της ζωής με τέτοιες συμπεριφορές και βέβαια κατ'επέκταση και τον ευατό τους!!! Τι κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας όμως κάνει τις επιλογές του και ζει με αυτές... Πράγματι κρίμα...

      Διαγραφή
  5. Το να "φασωθείς" σίγουρα δεν είναι ενδεικτικό ωριμότητας. Απ' την άλλη ούτε το να μη "φασωθείς". Βασικά, είναι απλά κάτι που κάνει κάποιος όταν είναι έτοιμος και το νιώθει. Μπορεί να θες να το κάνεις, μπορεί να το κάνεις μόνο όταν είσαι ερωτευμένη -ανάλογα το άτομο. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά επειδή εγώ φέτος θα κλείσω τα 22, για μένα ούτε η "φάση" ούτε το σεξ είναι κάτι ιδιαίτερο. Δηλαδή, στη δική μου ηλικία είναι "μη επιλήψιμο" το να κάνεις κάτι τέτοιο μ' ένα άτομο ακόμη κι αν δεν είστε μαζί.
    Το συμπέρασμα; Απλά, ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, με όποιον θέλει και με τους όρους που θέτει. Σίγουρα από τη μια ηλικία στην άλλη αλλάζουν τα θέλω και οι όροι που θέτουμε.

    Είναι λυπηρό νέα άτομα να αναλώνονται σε τέτοια χαζά πράγματα και να ξοδεύουν όλη την ενέργεια της νιότης τους σε ανωριμότητες, προσπαθώντας να αποδείξουν πως είναι κάτι μέσω αυτών..

    Όσο για το τραγούδι, το λατρεύω..είχα κάνει και μια ανάρτηση πρόσφατα με αυτό. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια, δεν το θεωρώ επιλήψιμο, απλά είναι πολύ πολύ μακριά από το χαρακτήρα μου. Και σίγουρα δεν το θεωρώ δείγμα ωριμότητας! :Ρ Πιστεύω χάνεται η ουσία, τα μηδενίζουμε όλα, τις ανθρώπινες σχέσεις... Αυτά τα λέω στα 17 μου σχεδόν!

      Το γνωρίζω, σε παρακολουθώ! :)

      Διαγραφή
    2. Όπως είπα κι εγώ, είναι κάτι που κάνει όποιος θέλει όποτε θέλει και τέλος.
      Έχουμε φτάσει στο σημείο -όλοι μας, αλλά κυρίως οι έφηβοι- να μένουμε σ' αυτά τα μικρά και να χάνουμε την ουσία. Ψάχνουμε την επαφή και χάνουμε την σύνδεση.

      Διαγραφή
    3. Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό! Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα...

      Διαγραφή