...

...

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η πιο ακριβοπληρωμένη τσούλα!


Αυτό δεν είναι που ονειρεύονται τα περισσότερα κοριτσάκια να γίνουν; Μπείτε σε μια τάξη του δημοτικού και κάντε την πολύ απλή ερώτηση «Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;». Ένα-δυο θα απαντήσουν «δασκάλα», άλλα δύο θα πουν «δεν έχω αποφασίσει ακόμα» και όλα τα υπόλοιπα θα πουν «τραγουδίστρια» ή «μοντέλο». Γιατί αυτό είναι το πιο ‘λαμπερό’.  Αυτό που θαυμάζουν όλα τα κοριτσάκια από πολύ πολύ μικρά. Και τα κοριτσάκια μεγαλώνουν και γίνονται έφηβες και τελικά ολόκληρες γυναίκες έχοντας ως πρότυπο όλους αυτούς τους λαμπερούς ανθρώπους που βλέπουν καθημερινά στην τηλεόραση. Και δεν καταφέρνουν όλα να γίνουν κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα (δηλαδή ξεπερνούν τα 50 κιλά), είτε γιατί απλά δεν μπορεί όλος ο κόσμος να ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα. Ακόμα και έτσι όμως, έχουν χάσει πλέον όλη την ουσία. Δεν έχουν καμία επαφή με τον πολιτισμό και μόνος τρόπος διασκέδασης για αυτά είναι το ποτό και το ξενύχτι.  Κάθε Σαββατόβραδο (και όχι μόνο φυσικά), ντύνονται όσο πιο προκλητικά γίνεται και έπειτα χορεύουν ακόμη προκλητικότερα. Όχι, δε χορεύουν για να διασκεδάσουν, χορεύουν για να βρουν κάποιον να τις πηδήξει, είναι ξεκάθαρο! Και δεν έχει σημασία αν τα τραγούδια είναι ροκ, ή παραδοσιακά, ή κάτι άλλο βρε αδερφέ, αυτές τα χορεύουν σαν τσιφτετέλια! Ίσως γιατί μόνο αυτά είναι της (υπο)κουλτούρας τους.

Προσωπικά πιστεύω πως θα ήταν πιο πρακτικό να φορούσαν μια μπλουζίτσα που να έγραφε “
fuck me”. Θα μπορούσαν να περάσουν το σωστό μήνυμα, χωρίς να με κάνουν να ανακατεύομαι βλέποντάς τες να χορεύουν το poison του Alice Cooper όπως θα χόρευαν το «ψεύτικα» της Πάολα. Και πέρα από αυτό, θα μάζευαν κατευθείαν επάνω τους όλους τους πέφτουλες που δε σε αφήνουν να χορέψεις με την ησυχία σου! Τα πράγματα θα ήταν γενικά πολύ πιο απλά.


Συγνώμη για την γκρίνια και τη (μικρή) δόση κακίας, αλλά κάπου έπρεπε να ξεσπάσω και εγώ! Ευχαριστώ για την υπομονή σας! :Ρ

Καλημέρα! :)

14 σχόλια:

  1. ΟυΑου!!!!Έκανες ένα πολύ απρόβλεπτω come back!!Ξαφνιάστηκα!Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο γιατί με κάλυψες εσύ πλήρως με αυτά που έγραψες!!

    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, προσπαθώ να ξεφύγω από τη μελαγχολία σιγά σιγά και να επανέλθω!

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!Δικιο έχεις!!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν ηξερα οτι ηταν δικο σου το μπλογκ δε θα καταλαβαινα οτι ειναι δικια σου γλωσσα αυτη! δε σε εχω ακουσει ποτε να μιλας ετσι :Ρ εξεπλαγην ομολογω ! παρολαυτα , μια συμβουλη : Κάνουν μπαμ και περνανε το μηνυμα χωρις μπλουζακια , το εχουν στην αυρα τους ακομη κ αν εμεναν αγαλματακια ακουνητα. Αγνοησε τες , χανεις το χρονο σου και απο οτι βλεπω την ψυχραιμια σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, εμμ, γίνομαι και νταλικέρης καμιά φορά είναι η αλήθεια! :Ρ Είπαμε, έχω πολλές όψεις, συμπεριφορές κλπ κλπ...
      Εντάξει μωρέ, δε με νοιάζουν και πολύ, αλλά τα σκέφτομαι ΚΑΙ αυτά, κάπως ήθελα να τα μοπιραστώ!

      Διαγραφή
  4. Σε τελική ανάλυση, ας κάνει ο καθένας (καθεμιά) ότι γουστάρει, αρκεί να το κρατάει για τον εαυτό του/της, χωρίς να επιβάλει (ατομικά ή συλλογικά) κακόγουστη αισθητική στους άλλους !

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή