...

...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Second chances, they don't ever matter, people never change!

Να πάτε να γαμηθείτε! Ω, ναι! Είστε μαλάκες, το ξέρετε; Μεγάλοι μαλάκες! Και εγώ ακόμα μεγαλύτερος, που πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν! Αν είσαι πουτάνα, μένεις πουτάνα! Αν είσαι μαλάκας, μένεις μαλάκας κ.ο.κ! Τώρα θα πείτε ότι έχω άδικο. Ίσως να μην έγινα σαφής. Ναι, οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Επιφανειακά όμως. Οκ και εγώ φέτος το Σεπτέμβριο φορούσα μαύρα φαρδιά ρούχα, ενώ τώρα φοράω χαριτωμένα φορεματάκια. Ε και;;;; Ή να το πάω και σε κάτι πιο σημαντικό. Ναι, ένας άνθρωπος μπορεί να είναι αλήτης και να παίρνει ναρκωτικά. Ίσως καταφέρει να απεξαρτηθεί τελικά. Μα εγώ δε μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ μιλάω για χαρακτήρες! Και αυτοί δεν αλλάζουν, υπάρχουν στοιχεία που δεν αλλάζουν με τίποτα, όσο και αν ο άλλος κάποιες στιγμές καταλαβαίνει πως έχει λάθος. Και ξέρω πως δεν είμαι εγώ αυτή που τελικά θα καταφέρει να τους βελτιώσει, στο κάτω κάτω ποια είμαι εγώ για να το κάνω; Καλύτερα να βελτιώσω τον εαυτό μου πρώτα! Αλλά όπως και να το κάνουμε, εκνευρίζομαι! Αυτά, λοιπόν, κάπου έπρεπε να τα πω, για να μη σκάσω!

ΥΓ: Ξέρω ότι έχω εξαφανιστεί από παντού αλλά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα! Υπόσχομαι τουλάχιστον να αφήνω σχόλια στα δικά σας ιστολόγια! :)



 

Once you're whore, you're nothing more, I'm sorry that will never change!

6 σχόλια:

  1. Καλώς την !Που χάθηκες εσύ?Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!Τέλος πάντων.Βλέπω ότι επανήλθες με άγριες διαθέσεις!Πρώτα προσπάθησε να ηρεμήσεις.Κατανοώ το θυμό σου.Πίστεψε με όλοι οι γύρο μου έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.Δυστιχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τους αλλάξω.Και θα ξανά αλλάξουν.Αλλά δεν ξέρεις αν θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.Κατέπνιξε το θυμό σου και προχώρα παρακάτω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Χάθηκα, ε; Προσπαθώ να χαλαρώσω λίγο... Και να είμαι συνέχεια έξω, για να μη σκέφτομαι! Αλλά μάλλον το παράκανα και έχω σκοπό να επανορθώσω! :Ρ
      Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται να καταπνίξω κανένα θυμό, γιατί το έχω κάνει ήδη πολλές φορές! Τώρα όποιος είναι να τ' ακούσει, θα τα ακούσει!!

      Διαγραφή
  2. Έτσι να βγαίνεις να χαλαρώνεις!Εσύ τουλάχιστον έχεις τα κότσια να το κάνεις.Και είσαι τυχερή.Εγώ μάλλον θα συνεχίσω να καταπνίγω το θυμό μου μέχρι να εκραγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγγνώμη αλλά δεν έχω ορεξηη να σε βρισωωω!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή