...

...

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

A love that's dead like me...

Έχετε νιώσει ποτέ να μουδιάζει όλο σας το σώμα και να μην μπορείτε να κουνηθείτε καθόλου; Να μην μπορείτε να πάρετε ανάσα; Να νιώθετε βρώμικοι; Να… Να μην αντέχετε τον εαυτό σας… Το έχετε νιώσει;  Εγώ το ένιωσα… Συζήτησα με τους δικούς μου σήμερα. Ένιωσα τόσο ηλίθια… Αχάριστη… Άδικη. Είμαι κακιά. Αλήθεια είμαι κακιά. Κοιτάζω μόνο την πάρτη μου τελικά. Λυπάμαι που έχω γίνει έτσι. Είχα ξεχάσει πόσο πολύ με αγαπούν. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν. Δεν είμαι καλά. Τους είπα όσα νιώθω. Εμμ, οκ, όχι όλα, κάποια πράγματα δε λέγονται… Και έκλαψα, έκλαψα μπροστά τους με λυγμούς. Για πολλή ώρα. Δεν άντεχα να τα κρατάω όλα μέσα μου πια. Αλλά τελικά μετάνιωσα περισσότερο που τους μίλησα. Είδα τη μαμά μου να στενοχωριέται πολύ. Την είδα να νιώθει κάπως ένοχη, για κάτι που δε φταίει. Δεν μπήκα ποτέ στη θέση της μαμάς μου. Πώς τα έχω κάνει έτσι! Συγνώμη… Γιατί δεν μπορώ απλά να είμαι ευχαριστημένη με όσα έχω; Είναι τόσα πολλά άλλωστε! Αλλά εγώ δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένη, όσα και να μου δίνουν. Για αυτό είμαι κακιά. Αλλά δεν αντέχω να το κάνω αυτό στους δικούς μου. Είπα να προσπαθήσω να διεκδικήσω κάποια πράγματα, αλλά ίσως και να έχουν εκείνοι δίκιο τελικά. Αλλά ακόμα και αν δεν έχουν, εγώ δεν αντέχω να τους στεναχωρώ. Τίποτα δεν αξίζει τόσο, που να με κάνει να τους πληγώνω έτσι. Για αυτό λοιπόν όλο αυτό που είχα πέθανε. Αγάπη, έρωτας, όλα πάνε. Πάω και εγώ… Δεν έπρεπε να τα κάνω όλα αυτά. Και δεν ξέρω γιατί τα έκανα. Υποθέτω πως απλά είχα αλλάξει πολύ. Ή… Δεν ξέρω τι να πω! Δε γυρίζω πίσω πια. Το έχω πει πολλές φορές. Και θα το ξαναπώ ακόμα, μήπως το εμπεδώσω.

Το τραγούδι αυτό σημαίνει πολλά... Ακούστε το, είναι όμορφο...

And when the sun cools... And when the stars fall... That's when I come back...
Never...

24 σχόλια:

  1. ναι..έχω νοιώσει!πφφ.. τη στιγμή που ανοίγω το στόμα μου να ξεστομίσω..τα εσώψυχα μου ..το έχω μετανοιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κάποιες φορές που ό,τι και να κάνεις, το μετανιώνεις... Οπότε, δε φταις εσύ! :)

      Διαγραφή
  2. Μμμμ..δεν είσαι η μόνη που είσαι κακία..Εγώ να δεις πόσο κακός είμαι άμα θέλω και από πίσω μου υπάρχει πάντα ένα μεγάλο ΕΓΩ!!Κατά κάποιο περίργο τρόπο δεν μπόρεσα ποτέ να ανοιχτώ στην οικογένεια μου!Βέβαια είμαστε και 4 αδέλφια και 2 οι γονείς μου..αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα..!!Με καταλαβαίνουν όταν είμαι στεναχωριμένος αλλά ποτέ δεν με ρωτάνε γιατί.Θα μου πεις τώρα γιατί δεν το λες στα αδέλφια σου..αχχ δύσκολο..είναι όλοι στον κόσμο τους..από χαρακτήρες ποικίλουμε στην οικογένεια μου!!!Και κατά τη γνώμη μου καλύτερα που τα έβγαλες!Μπορεί να μη νιώθεις ότι το έβγαλες από πάνω σου αλλά σίγουρα κάτι έχει αλλάξει μέσα σου!!

    *με συγκωρείτε για το μεγάλο μου σχόλιο πρεπι κι εγώ να τα πω σε κάποιον!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγάλο σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο και να το κάνεις όποτε θες! :)
      Εμείς είμαστε τρεις αδελφές, επίσης τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες... Αλλά αυτό δε μας εμποδίζει από το να συζητάμε! Προσπάθησε να έρθεις λίγο πιο κοντά με τα αδέρφια σου, θα σε βοηθήσει! Είναι άτομα που σε αγαπούν και θα είναι πάντα κοντά σου! :)

      Διαγραφή
    2. Κοίτα δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω μαζί τους..αλλά πφφφ δεν ξέρω όπως προείπα είμαστε και τα τέσσερα εντελώς διαφορετικά.Η αδελφή μου και ο ένας από τους δύο αδελφούς μου είναι εντάξει..όταν χρειάζομαι να μιλήσω με κάποιον είναι εκεί για μένα..ο άλλος μου αδελφός πάλι..είμαι πεπεισμένος ότι όχι απλά δεν έχει αισθήματα αλλά ότι δεν με θέλει στην οικογένεια.Δεν μιλάμε πολύ και όταν μιλάμε συνήθως τσακωνόμαστε!Νομίζω πως φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματα του(είναι και δυναμικός χαρακτήρας) και έτσι με αποθεί αλλά εξακολουθώ να τον αγαπώ !!!

      Διαγραφή
    3. Νομιζω πως και εκεινος σε αγαπαει.. Συνηθως αυτοι που δειχνουν δυναμικοι ειναι οι πιο ευαισθητοι!

      Διαγραφή
    4. Ναι,το ξέρω ότι με αγαπάει αλλά πολλές φορές με κάνει και αμφιβάλλω!!!

      Διαγραφή
  3. Δε θα σχολιάζα αλλά με πνιγει το δίκιο!!

    ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΣΣΣΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;

    ΑΝΑΓΩΓΗ!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα σσσ και εσύ! :Ρ Ήταν σσσ με αγάπη, ξέρει ο Αλέξης! :Ρ

      Διαγραφή
    2. Εμένα ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΣΣΣ!!!Αιντε!!:Ρ:Ρ:Ρ

      Μου φαίνεται πρέπει να πάρω παράδειγμα το Κασιδιάρη!!:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

      Το σσσ είναι σσσσσ!!!Κανένα έλεος στα σσσσσ!!:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    3. Ιιιιιι και τι θα παρω εγω τη θεση της Κανελλη;;; Βρε ουστ! :Ρ
      Θα σε πω καμια βαριααα! :Ρ

      Διαγραφή
    4. Όποια θέση και να πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις!!:Ρ:Ρ:Ρ

      Δε με λες;;;:Ρ:Ρ

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα έλεος ρε Νίκο! :Ρ Δε σε λέω, είμαι καλός άνθρωπος! :Ρ

      Διαγραφή
    6. Κανέ(λλ)να έλεος Δημητρώ!!!!:Ρ:Ρ:Ρ

      Τι είσαι;;;;:Ρ

      Διαγραφή
    7. Θα σου κάνω πάλι σσσ και θα έχουμε δράματα! :Ρ

      Διαγραφή