...

...

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Is that alright with you..? NO!!


-Εντάξει;

-Ναι…

-Εντάξει;

-Ναι…

-Εντάξει;

-Ναι…

-Εντάξει;

-ΟΧΙ, ΓΑΜΩΤΟ!

Βαρέθηκα να λέω εντάξει… Ειλικρινά βαρέθηκα! Στο κάτω κάτω τίποτα δεν είναι εντάξει. Από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο. Τίποτα! Ούτε και πρόκειται να είναι. Αφού δεν είμαι εγώ εντάξει, αφού δεν ήμουν εγώ εντάξει, τίποτα δεν έχει λόγο να είναι εντάξει. Φταίω εγώ και το ξέρω. Όταν αφήνεις εκκρεμότητες, όταν δεν είσαι σωστός, κάποια στιγμή την πληρώνεις! Ακόμα και αν τη γλιτώσεις κάποιες φορές. Βασικά, όσο περισσότερες φορές τη γλιτώνεις, τόσο περισσότερο πληρώνεις στο τέλος. Στον κόσμο τίποτα δε χαρίζεται. Και κανείς δε σε λυπάται. Δε λέω ότι θέλω να με λυπούνται, βασικά το σιχαίνομαι αυτό, απλά λέω πώς έχουν τα πράγματα.
Και που λέτε, αυτό τον καιρό πιπιλάω την καραμέλα του «εντάξει». Όλα είναι εντάξει. Και εγώ είμαι ακόμα πιο εντάξει και χαμογελάω και κάνω γλύκες και κάνω χατίρια και είμαι το μικρό βλαμμένο κοριτσάκι που ήμουν πάντα. Εμμ, το μικρό αξιαγάπητο κοριτσάκι εννοώ. Με έχω σιχαθεί. Αλλά αν προσπαθούσα να αλλάξω τα πράγματα, θα με σιχαινόμουν περισσότερο, αποδεδειγμένο πλέον αυτό. Άρα τα αφήνω έτσι και η απέχθεια που νιώθω προς τον εαυτό μου κυμαίνεται σε ανεκτά επίπεδα. Δεν είμαι σίγουρη κιόλας αν τα έχω μαζί μου, απλά έχω συνηθίσει να τα βάζω μαζί μου, για να μην τα βάλω με κανέναν άλλον. Γιατί όταν τα βάζω με άλλους, καταλήγω να πληγώνομαι πιο πολύ. Να βρίζω τον εαυτό μου το έχω συνηθίσει, δε με ενοχλεί πια.

Ααα και ναι, εδώ ο κόσμος πλακώνεται και εγώ ασχολούμαι με την πάρτη μου! Ε, τι να κάνουμε, για τις φάπες που έπεσαν γνωρίζετε όλοι, έξυπνα παιδιά είστε, συμπεράσματα μπορείτε να βγάλετε, δε χρειάζεστε τη γνώμη μου!


It's the wrong kind of place to be thinking of you... It's the wrong time...

14 σχόλια:

  1. Πωπω..έχω αρχίσει να σε συμπαθώ πολύ.Έχουμε τόσα κοινά!Έχω νιώσει πως είναι να λες συνέχεια εντάξει!Συνήθως το λέω γιατί δεν θέλω να στεναχωρίσω την οικογένεια μου!Και πάντα καταλήγω στο να μαζεύω περισσότερα προβλήματα στην πλάτη μου!Βέβαια επειδή κυριαρχεί ένα μεγάλο ΕΓΩ πίσω μου δεν βρίζω πάντοτε τον εαυτό μου.Ίσως πρέπει εσύ να αποφασίσεις πότε θα σταματήσεις να λες εντάξει και να αρχίσεις να λες τη γνώμη σου ή και το σωστό κάποιες φορές ακόμα και αν πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς πολύ!Δεν θα είναι το πιο ευχάριστο συναίσθημα αλλά έτσι μπορεί να καταλάβουν και οι άλλοι ,πιο είναι τ λάθος τους και εσύ το δικό σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Άχου μωρέ... Δεν αντέχω να τους στενοχωρώ, αλήθεια... Γίνομαι χειρότερα μετά...
      Καλό ΣΚ! :)

      Διαγραφή
    2. Και μένα με κάνει να νιώθω κάπως ένοχο!! Επίσης!! :))

      Διαγραφή
  3. Σσσσσ που μου θέλεις και γνώμες για το κόσμο!!Εσύ να ασχολείσαι με τα δικά σου,να λύσεις τα προβλήματα σου και μετά τα προβλήματα του κόσμου εδώ θα ναι!!Μην ανησυχείς είναι το μόνον βέβαιο!!:Ρ:Ρ:Ρ

    Σε χαιρετώ και πήγαινε και καμιά εκδρομή μακριά από εκεί να ξεσκάσεις!!:Ρ:Ρ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα προς το παρόν πάω βολτούλες, χαλαρά! Αν τελείωναν και οι εξετάσεις, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα! ΧΡ
      Αυτό είπα, δεν ασχολούμαι με τον έξω κόσμο! :Ρ

      Διαγραφή
  4. Να σου πώ έχεις σκεφτεί ποτέ να σκφτείς κάτι θετικό και να μην είσαι συνέχεια με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα;Και ρε σύ πραγματικά αν ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα του κόσμου,τώρα θα ήμασταν πολύ καλύτερα!Αντί να κάθεσαι και να χειροτερεύεις κάθε μέρα,γιατί δεν προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη και τα προβλήματά σού;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επίσης,μια ζωή την έχουμε ρε...Προσπάθησε να περνάς όσο πιο καλά μπορείς!

      Διαγραφή
    2. Καμάρι μου δεν είμαι συνέχεια με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα... Βασικά μπροστά στους άλλους δεν το δείχνω... Αλλά άμα δεν πω στο blog μου τον πόνο μου, πού θα τον πω;;; :Ρ

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή σε εμάς έλαχε να τα λές ε;;;:Ρ

      Διαγραφή
    4. Εεε επιλογή σου είναι αδερφέ! Δε σε έβαλα με το ζόρι να διαβάζεις! :Ρ

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Αν περνάς τα ίδια... Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα!

      Διαγραφή
  6. Ψάξε καλά μέσα σου και βρες γιατί σιχαίνεσαι τον εαυτό σου.Όλα απ' αυτό ξεκινούν και σ' αυτό καταλήγουν.Όταν πάψεις να σκέφτεσαι έτσι για 'σένα,θα πάψεις να φαίνεσαι απεχθής στα μάτια σου και να πιπιλάς την καραμέλα του "εντάξει".Διότι,αν στην ψυχή μας δεν είμαστε εντάξει,δεν πρόκειται να είμαστε ούτε έξω απ' αυτή.Είναι νόμος.

    Καλησπερούδια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή