...

...

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

My life gets kinda boring...

Διάβασμα... Σχολείο... Σπίτι... Τέσσερις τοίχοι να με πνίγουν. Δεν έχω κουράγιο... Δεν έχω όρεξη... Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως είμαι καλά... Δεν μπορώ... Ακούω τον εαυτό μου σε κάθε ευκαιρία να γελάει δυνατά, να προσπαθεί να πειστεί ότι είναι  ευτυχισμένος... Δεν καταλαβαίνω... Δεν ξέρω τι θέλω... Χάνω τους φίλους μου, δεν μπορώ να είμαι μαζί τους... Συνεχώς με άλλη παρέα είμαι... Δεν είναι το στιλ μου αυτό... Δύσκολα συγκεντρώνομαι να διαβάσω... Αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνω. Πρέπει να τα καταφέρω. Σήμερα με φώναξε ο μπαμπάς μου να μιλήσουμε... Νόμιζα θα έλεγε κάτι σε στιλ ότι βλέπει πως είμαι λυπημένη. Ότι δεν το δείχνω, μα το κατάλαβε. Τελικά ήταν κάτι άσχετο, αν θέλω βοήθεια στα μαθηματικά ήταν... Κανείς δεν το καταλαβαίνει, μάλλον είμαι καλή ηθοποιός τελικά. Μα κάποιες στιγμές λυγίζω. Και κλαίω... Δε μου αρέσει που βλέπουν οι άλλοι τις αδυναμίες μου.

Δεν ξέρω αν ήθελα να συζητήσω μαζί του για το "θέμα". Θα τσακωνόμασταν ξανά, ξέρω ότι δεν μπορεί να καταλάβει. Απλά δεν μπορεί. Δε θέλω τίποτα... Μόνο να φύγω... Να τα αλλάξω όλα. Όλα από την αρχή... Έχω βαρεθεί...

6 σχόλια:

  1. Αχ...ποσο σε καταλαβαίνω...μπορείς να 'ξεγελάσεις' όλους τους άλλους...αλλά τον εαυτό σου;Πως να τον πείσεις ότι είσαι καλά όταν νιώθεις την καρδιά σου να πονά!!!
    Όσο για το αν μπορεί ή όχι να σε καταλάβει ο μπαμπάς σου...μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα και εγώ,λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα!
    Και οι γονείς μας υπήρξαν παιδιά!Και αυτοί αγάπησαν και αυτοί πόνεσαν!Άσχετα αν καμιά φορά το ξεχνάνε!
    Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να καταλάβαινε... Προσπάθησα να του μιλήσω μια φορά.. Αλλά εκείνος πιστεύει ότι πρέπει αν έχουμε δύναμη να ξεπερνάμε τα πάντα. Τετράγωνη λογική. Δε χωράνε συναισθήματα... Ευχαριστώ πάντως :)

      Διαγραφή
  2. Μην προσπαθείς να πείσεις τον ευατό σου πως είσαι καλά γιατί μόνο κακό σου κάνεις!!Καλύτερα να αποδεχτείς την κατάσταση σου και να δεις πως μπορείς να την αλλάξεις!!

    Δεν είναι θέμα ηθοποιας!!Όταν θέλομε να κρύψουμε κάτι το κρύβουμε και σπάνια μας καταλαβαίνουν!!

    Σε χαιρετώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωωω δηλαδή στον πόνο μου μέσα, ούτε να χαρώ για το ταλέντο μου στην ηθοποιία δε με αφήνεις! :P
      Δεν είναι θλιβερό όμως; Κανείς δε βλέπει τον πραγματικό εαυτό του άλλου... :/

      Διαγραφή
  3. Άσε την θλίψη να κάνει τον κύκλο της.
    Μην πιέζεις τον εαυτό σου.
    Περνάς μια φάση.
    Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις πως ξαφνικά μια μέρα θα αρχίζεις να νιώθεις πολύ καλύτερα..
    Ο χρόνος είναι όντως ο καλύτερος γιατρός κι ας βλέπεις που και που την ουλή απ'την πληγή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ελπίζω :) Απλά αυτή η φάση κρατάει λίγο παραπάνω από όσο περίμενα!

      Διαγραφή