...

...

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Νιώθω ενοχές...

Σου έστειλα μήνυμα... Δεν άντεχα άλλο, μου λείπεις. Είναι άδικο. Και ακόμη πιο άδικο ότι έπρεπε να το τελειώσω χωρίς να σου εξηγήσω καν. Για αυτό σου έστειλα. Μιλησαμε πολλή ώρα... Νομίζω σου είχα λείψει και εγώ. Έτσι ένιωσα. Και ας προσπαθούσες να δείξεις χαλαρός στην αρχή. Δεν ήθελες να μου δείξεις πως πονούσες. Με προσέχεις ακόμα, έτσι δεν είναι; Μου λείπεις απίστευτα. Σου ανοίχτηκα και πάλι όπως τότε. Έχεις τον τρόπο σου μαζί μου. Όπως τον έχω και εγώ, με βάση όσα έλεγες. Ένιωσα καλύτερα που μιλήσαμε. Όχι ότι βγάλαμε άκρη... Μάλλον ένιωσα καλύτερα που σε ένιωσα κοντά μου, έστω και από το τηλέφωνο... Και ας είχα το άγχος μη με πάρει είδηση κανείς και γίνει πάλι πανικός. Γιατί αυτή τη φορά θα ήταν χειρότερα. Και τώρα νιώθω ενοχές. Γιατί είπα ψέματα. Πάλι ψέματα, γαμώτο! Πάλι πρόδωσα την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν... Δεν αντέχω άλλο. Δεν μπορώ. Θέλω να σταματήσουν όλα αυτά. Να γυρίσει ο χρόνος πίσω... Θέλω μια άλλη ζωή...


6 σχόλια:

  1. Το ψέμα σαφώς και είναι ψέμα δεν θα προσπαθήσω να το αλλάξω,αλλά από την άλλη ας πρόσεχαν!!Δεν μπορείς να ζητάς εμπιστοσύνη όταν δεν δεν έχεις εμπιστοσύνη!!Αν σου είχαν εμπιστοσύνη δε θα είχε συμβεί τίποτα!!

    Κάτι συμβαίνει στο Βασιλει της Καρδιακής Χρυσαλίδας,είναι αγάπη είναι ερωτας πάντως κάτι είναι με ότι ονομασία και να του δώσεις!!!όταν βρίσκεις κάτι το κρατάς γιατί αλλιώς φεύγει και εν επανέρχεται!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να φύγει... Κάποια στιγμή θα γινόταν! Έγινε μια ώρα αρχίτερα, δεν πειράζει... Βασικά, πειράζει, αλλά δεν έχει σημασία, θα μου περάσει!

    Φιλιά, να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!Τι σημαίνει κάποια στιγμή θα έφυεγε!!Κάποια στιγμή θα πεθάνουμε αλλά δεν σημαίνει όυτε ότι αυτοκτονούμε όυτε ότι σταματούμε να ζούμε!!Δεν είναι λογική αυτηηηη!!!

      Δε θα σου περάσει γιατί είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και κανεις ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!

      Σε καληνυχτώ και ελπίζω να πάνε όλα δεξιαα!!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι λογική, όχι... Δε λειτουργώ σύμφωνα με αυτήν τελευταία...

      Θα δούμε τι θα γίνει!

      Και την αδυναμία σου προς το Πασόκ, όχι στο blog μου! Χαχαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Να αφήσεις το ΠΑΣΟΚ στη ησυχια του,το "στολίζω" αργότερα!!:Ρ

      ΑΝ λειτουργουσες με την λογική της καρδιάς δε θα είχες πρόβλημα,λειτουργείς ομως με τη λογική του μυαλού!!

      Και όπως βλέπεις από κάτω συμφωνούν και άλλοι μαζί μου!!!:Ρ

      Διαγραφή
  3. θΑ συμφωνήσω με τον Ρασκόλνικωφ.ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή